Toimijat

Leipätehtaalla toimii tällä hetkellä noin kymmenkunta yritystä.

Bruket Cafe & Catering

Bruket on kahvila, lounasravintola ja catering-yritys.

Väinö Vähäkallion suunnitteleman rakennuksen historiaa kunnioittaen keittiössämme valmistuvat niin tuoreet leivät kuin herkulliset leivonnaisetkin.

Keittiömme kulmakivinä ovat satokausiajattelu ja itse tehty herkullinen ruoka. Tiimiämme yhdistää rakkaus ruokaan, intohimo luoda uutta sekä tahto tarjota ainutlaatuisia kokemuksia ja palveluita asiakkaillemme.

Bruket Cafe & Catering
Kulttuurikeskus Caisa

Caisa on 1996 perustettu kulttuurikeskus, joka edistää taiteen ja kulttuurin keinoin Helsingin kehittymistä monimuotoiseksi kaupungiksi. Caisassa järjestetään esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä sekä annetaan taideopetusta. Tiloja on mahdollista myös vuokrata. Kulttuurikeskus Caisa on avoin kaikille!

Caisa
Bob the Robot

Bob the Robot on ketterä, kolossaalinen ja kokenut markkinointitoimisto kasvuhakuisille asiakkaille. Yrityksen ytimessä on integroitu suunnitteluprosessi, jonka Bob Helsinki ja Robot ovat yhdessä kehittäneet ja pilotoineet varsin näkyvin tuloksin. Suunnittelumetodin avulla syntyy strategioita, konsepteja ja toteutuksia, jotka antavat asiakkaille epäreilua kilpailuetua sekä toimialaa nopeampaa kasvua.

Bob The Robot
Goodio

Goodion arvot perustuvat kestävyyteen, hyvinvointiin ja läpinäkyvyyteen. Haluamme tuoda pohjoismaiset maut ja raaka-aineet myös kansainvälisen kuluttajan saataville.

Suklaissamme uniikit maut, kuten mustikka ja tyrni, yhdistyvät ravinnerikkaisiin luomuraaka-aineisiin muodostaen harmonisen, kaikkia aisteja hemmottelevan kokonaisuuden. Suklaamme valmistetaan korkean antioksidanttipitoisuutensa ansiosta superfoodeiksi luokiteltavista raakakaakaopavuista.

Goodio
StepUp School

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. StepUpin toiminnan kulmakiviä ovat aina olleet iloisuus, rehellisyys ja ammattimaisuus. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista.

StepUp School
Balettioppilaitos

Suomen Kansallisoopperan ja –baletin Balettioppilaitos on valtakunnallinen klassisen baletin opetukseen erikoistunut oppilaitos, joka antaa korkeatasoista ja monipuolista taiteen perusopetusta sekä tanssitaiteilijan ammattiin tähtäävää koulutusta niin Suomen Kansallisbaletin kuin muun suomalaisen ja kansainvälisen tanssitaiteen tarpeisiin kantaen vastuun valtakunnallisesta erityistehtävästään klassisen baletin kouluttajana sekä baletin perinteen ylläpitäjänä ja edelleen kehittäjänä.

Balettioppilaitos
Helsingin Tanssiopisto

Helsingin tanssiopisto on maamme laajin ja monipuolisin tanssikoulu, ja se kuuluu Suomen vanhimpiin tanssin koulutusyksiköihin. Opisto tarjoaa tanssiopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille yli 30 eri lajissa Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla.

Helsingin Tanssiopisto